The Chandeliers

Zin in een spetterend feest met professionele, gezellige en supertoffe muzikanten? Kies dan voor The Chandeliers. Het speelplezier spat er vanaf en dat is terug te zien op de dansvloer. Amanda zingt, speelt gitaar en gaat los. Hierbij wordt zij perfect ondersteund door de drumpartijen van Michael en de toetsen en synthbas van Sander. Zij zingen ook driestemmig, wat leidt tot een harmonieus trio, een volle sound en gegarandeerd feest!

“Het repertoire loopt uiteen van sixties tot dance en jazz tot classics, voor ieder wat wils dus en steevast dansbaar en feestelijk.”

Uiteraard zijn ook de nodige verzoeknummertjes mogelijk en blijven ze continu vernieuwen met nummers uit de laatste hitlijsten. Het volume wordt altijd afgestemd op de gelegenheid maar zal nooit overheersend zijn. Toch wel fijn als je ook nog gewoon een gesprek kan voeren en de volgende dag zonder piep in je oren wakker wordt.


The Chandeliers zijn uitermate geschikt voor diners, borrels, recepties, ceremonies en natuurlijk feesten. Zij spelen 3×50 minuten en de rest wordt gedaan door hun eigen DJ Michael. Een compleet avondvullend repertoire dus. Zij hebben zelf een compacte, maar zeer goede geluid- en lichtinstallatie bij zich. Kortom de perfecte band voor een stijlvol feest!

Behoefte aan een professionele artiest of zangdocent?

Amanda is persoonlijk, professioneel en betrokken.

Ervaar het zelf!