Amanda als zangdocent

Al van jongs af aan ontdekte Amanda en haar toenmalige muziekdocent deze passie. Dit geeft direct ook aan hoe belangrijk het is om gedreven en gepassioneerde muziekdocenten te hebben. Naast mijn leven als artiest probeer ik mijn passie en talent te delen met anderen.

“Zangles is meer dan noten zingen. Het geeft vertrouwen, durf en haalt je uit je comfortzone.”

Als zangdocent ben ik eerlijk, betrokken en resultaatgericht. Jouw leeftijd maakt voor mij niet uit. Niet iedereen is gezegend met hetzelfde talent, maar we kunnen samen doelen stellen en deze bereiken. Al van jongs af aan ontdekte Amanda en haar toenmalige muziekdocent deze passie. Dit geeft direct ook aan hoe belangrijk het is om gedreven en gepassioneerde muziekdocenten te hebben. Naast mijn leven als artiest probeer ik mijn passie en talent te delen met anderen. Ik geef zangles aan individuen op alle leeftijden.

Het is fantastisch om te zien hoeveel we samen kunnen bereiken. Daar haal ik voldoening uit. Laat jezelf maar horen! De muzieklessen begeleid ik met de piano of gitaar. Dit werkt het meest prettig met zangoefeningen en het repeteren aan nummers. In een rustige setting en persoonlijke aandacht probeer ik per individu de gewenste doelen te bereiken. Voor de één is dat meer vertrouwen en bijvoorbeeld op een podium durven staan. Voor de ander is dat een meer technische wens en het halen van die hoge noot. 

“Music is a world within itself, it’s a language we all understand” – Stevie Wonder

Ik zie het als volgt: de verschillende zangtechnieken liggen als verschillende kleuren verf op een schilderpalet. Met deze technieken/verf geven we ons eigen lied/schilderij kleur. Een schilder zijn stijl herken je. Zo heb jij ook je eigen sound en stijl waarin je zingt.

Behoefte aan een professionele artiest of zangdocent?

Amanda is persoonlijk, professioneel en betrokken.

Ervaar het zelf!